12 Mart 2011 Cumartesi

Marsel'in Indian Wells Gunlugunden

Marsel'in bloguna sizler icin soyle bir baktik. Wells'te Berankis, Querrey ve Marchenko ile antreman maclari yaptigini soylemis. Dedigine gore tekrar formunu buluyormus ki son maci ile birlikte bizim de buna inancimiz sonsuz.

Bir kac guzel fotograf da eklemis, paylasmadan duramadik...

Marsel filede izleyenler heyecanli! :)

En sevdigimiz ekip

Marsel ve Querrey diye biri...

Marsel - Raonic Maçından Fotoğraflar



Marsel'in Raonic maçından düşen fotoğrafları...

Marsel Indian Wells'te Umut Verdi!

Evet sevgili Marsel severler,

Bildiginiz uzere yildizmiz 2011'e isinma calismalarini surduruyor. Bugun de bu calismalar cercevesinde Indian Wells'in ilk turunda bu yil 2 kupa kazanmis, bir de final gormus olan Milos Raonic karsilasti.

Servisleri cok etkili olan bu cocuk, bugun %50 gibi dusuk bir yuzdeyle ilk servis kullansa da Marsel maca isinmakta zorlandi. Rakip servisinden 3 puan alarak bitirdi ilk seti. Set skoru ise 6-2 idi. Ikinci sette de ilk setteki gibi 3. oyunda servis kirdirdiysa da Marsel, sonrasinda toparlandi. Bu arada iki servis kirma puanini malesef kacirdigini da ekleyelim. Ama kendi servisini kirdirmama konusundaki kararliligini surdurdu ve Raonic'i 5-4'te mac icin servis atmak zorunda birakti. Ve tam bu noktada en sevdigimiz ozelliklerinden biri olan asla vazgecmeme huyunu devreye sokarak Raonic'in servisini kirdi. Servisine aslanlar gibi tututan Marsel, ikinci seti tie-break oyununa kadar goturdu.

Tie-break oyununda iki sanssiz mini-break verdi Marsel. Birini geri alsa da bu seti almasi icin yeterli olmadi ve seti 7-6(4) gibi oldukca yakin bir skorla kaybetti.

Bu kadar form tutmus ve morali yuksek bir rakip karsisinda gercekten saygi duyulacak bir direnc. Heyecanla onumuzdeki turnuvayi bekliyoruz.

2011 bizim icin daha yeni basliyor!

11 Mart 2011 Cuma

Marsel Buraya!

Yumruk havaya!

Bu blog tum Marsel severler icin, dogru, durust ve olumlu Marsel haberleri hazirlamak amaci ile acilmistir.

Farkli kaynaklardan derledigimiz haberler, turnuva tablolari ve skorlarla sizlerle olacagiz.

Her zaman!
Her yerde!
Marsel bir tane!