3 Ağustos 2011 Çarşamba

Cipolla'ya Kaybetti

Marsel, Washington'daki ilk tur maçında Flavio Cipolla'ya iki sette mağlup oldu.

İlk sete servis kırdırarak başlayan Marsel 2-0 geriye düştü. Üst üste kırdığı servislerle 3-2 öne geçen Marsel, bu oyunda servisini kırdırınca skora 3-3'lük denge geldi. 5-5'e kadar servis kırmasız devam eden sette, Cipolla kendi servis oyununu alarak 6-5 öne geçti. Sette kalmak için servis atan Marsel, karşılaştığı ilk set puanını kurtarsa da ikincisinde başarılı olamadı ve servis kırdırarak seti kaybetti.

İkinci sete de çok kötü başlayan Marsel, bu seti oyun dahi alamadan 6-0 ile kaybedince Washington'a erken veda etmiş oldu.

Maçtan sonra Can Üner de twitter hesabından Marsel'in maçtan önce biraz hasta olduğunu söyledi. Onun da etkisi olmuş olabilir. Marsel'e geçmiş olsun diyor ve bu haftasonudaki Kanada Masters elemelerinde ondan galibiyetler bekliyoruz!

31 Temmuz 2011 Pazar

Video: Top Toplamaca

Marsel Washington'da!

Kurası burada!

Marsel Hamburg'da 2. turda kaybettikten sonra (bununla ilgili detayları Russell'a sormaktan çekinmeyin, maçı takip etti :) ) bir başka ATP 500 tunuvası olan Washington'daki Legg Mason'a katılacak.

Marsel bu turnuvanın elemelerine ismini yazdırmamıştı ve 3. alternatif olarak tabloya dahil oldu. Yani buradan eleme puanı gelmeyecek. 20 puan kazanmak için ilk tur rakibi Cipolla'yı geçmesi gerek ki biz kendisine güveniyoruz. ikinci turda ise seri başı isim Tursunov ile karşılaşacak. O da son haftalarda iyi sonuçlar alamayan bir isim.

Haydi Marsel!