23 Nisan 2011 Cumartesi

Bizim Çocuğumuz Kazandı!

7-5'lik iki set ile!

Setler birbirinin kopyası gibiydi sanıyorum. İzlemeye başladığımda ilk sette durum 5-4 Marsel lehineydi ve Marsel set için servis atıyordu. Burada servis kırdırdı. İkinci sette de 5-4'te servis atarken sevis kırdırdı. Ama önemli olan sonuç!

Final turu için önümüzdeki engel Devilder.

Yarın aklınız Marsel'de olsun!

Devam et Marsel!

Marsel'in Sırbistan Elemeleri Kurası

Burada!

Açık bir kura gibi görünüyor. İlk turda daha çok çiftlerde mücadele eden Dusan Vemic var. Marsel'in bölümündeki diğer seri başı ise Ungur.

Haydi Marsel!

17 Nisan 2011 Pazar

Marsel Elemelerde Kaldı

Çok yaklaştı ama olmadı. 64-57-76(5) ile bitti maç.

Marsel ilk sette rahat bir oyun ortaya koydu ve tek break fark ile seti aldı. İkinci setin hemen başında servis kırdırdı, sonra toparlandı, tam tie break görecegiz derken sette kalamadı. Sonraki sete servis kırarak başladı, sonra kırdırdı, kırdı ve yine kırdırdı. Tie-break'te 5-2'yi de gördü ama olmayınca olmuyor...

Sağlık olsun...

Minar Maçı Fotoğrafları

Photogallery Rai.TV - Rai Open - Ilhan vs Minar - Central Court - 15/04/2011

Marsel Barcelona'da

Marsel bu hafta ATP 500 turnuvası olan Barcelona elemelerinde mücadele ediyor. Dün elemelerdeki ilk maçında wild card ile turnuvaya katılan İspanyol Ignacio Coll-Riudavets'i 6-2'lik iki setle rahat geçti.

Bugün elemelerdeki ikinci ve son maçında Fransız Benoit Paire ile karşılaşacak. Paire, elemelerdeki ilk maçında Conor Niland'ı 4-6/6-0/6-3'lük setler sonucunda eledi. Paire ile Marsel daha önce hiç karşılaşmadı. Kazanılabilecek bir maç. Başarılar Marsel!