9 Temmuz 2011 Cumartesi

Marsel Finalde!!!

Marsel finale yükseldi biraz önce Augustin Gensse'yi 1-6/6-3/6-1'lik setlerle mağlup ederek. İlk sette fazla basit hata yaptıktan sonra ikinci ve üçüncü seti hiç zorlanmadan aldı. İkinci sette 5-0 öndeydi hatta ama biraz ritmini kaybedince üst üste 3 oyun verdi. İkinci kez set için servis atarken tekrar ritmini buldu ve son sete de servis kırarak başlayınca işi kolaylamış oldu.

Marsel finalde Dusan Lojda-Steve Darcis maçının galibiyle oynayacak. O maç da şimdi başlıyor. Marsel yarın finali kazanması halinde Amerika Açık ana tablosunu hemen hemen garantileyecek. Çok önemli bir maç Marsel için, şimdiden başarılar dileyelim.

4 Temmuz 2011 Pazartesi

Marsel İkinci Turda

Braunschweig challenger'dan ikinci turda elenen Marsel, Schveningen ilk tur maçında Arjantinli genç yetenek Federico Del Bonis'i 6-3/6-2'lik setlerle 65 dakika sonunda, rahat ve çok iyi bir oyunla mağlup etti.

Marsel maç boyunca rakibine servis kırma puanı göstermedi ve rakibinin servisini 3 defa kırmasını bildi. Turnuvanın 1 numaralı seribaşı olan Marsel'in ikinci tur rakibi İspanyol Daniel Munoz-De La Nava olacak. 29 yaşındaki tecrübeli tenisçi dünya sıralamasında 169. basamakta. Munoz, geçen sene bu turnuvada mücadele etmiş, ikinci turda turnuvaya veda etmişti.

3 Temmuz 2011 Pazar

Scheveningen Kurası

Marsel bu hafta da Hollanda'da toprakta. Kurası burada.

Kurası, 1 nolu seri başına göre oldukça kazık olmuş. İlk turda toprakçı Arjantinli Del Bonis var. İkinci turda da İspanyol Munoz-de La Nava gelebilir.

Marsel önümüzdeki iki hafta 100 puan kadar toparlayabilirse US Open'a ana tablodan katılabilir.

Bu arada bu turnuvadan da yayın var!

Bastır Marsel!

Turnuva Sitesinden Fotoğraflar: 2. Tur


İkinci Tur: :(


Marsel çok yakın geçen iki set sonucunda Donskoy'a elendi.

Bu turnuvada Marsel çimden sonra tekrar toprağa dönmüştü. Beklentilerimiz yüksekti ancak genç Donskoy planlarımızı bozdu. Donskoy bu maçtan sonra Monte-Carlo çeyrek finalisti Gil'i de eleyerek finale gitti.

Moral bozmak yok!