15 Nisan 2011 Cuma

Marsel Yine Çeyrekte Kaldı

Marsel Roma'daki çeyrek final maçında Ivo Minar'a 3-6/4-6'lık setler sonucunda elendi. Maç oldukça hızlı geçti. Sadece 57 dakikada bitmesi durumu özetliyor aslında.

İlk sette iki kere servisini kırdıran Marsel, 5-1'de maçın kendi adına en iyi oyununu oynayıp servis kırdı ama 5-3'te bir kez daha servis kırmayı başaramayınca seti kaybetti. İkinci sete daha iyi başladı ve Minar'ın servis oyunlarında 30'u görmeyi başardı hep ama 3-3'te kendi servisindeki kötü bir oyun maça mal oldu.

Marsel maç boyunca çok rahat gözüktü. Kaybetmeyi de pek umursuyor gibi değildi. Böyle görmeye alışık değilizdir. Muhtemelen yarın başlayacak Barcelona elemelerine gitmek istedi çünkü orada daha fazla puan alma şansı olacak. Barcelona elemelerindeki kurası bu akşam çıkacak. Beklemede kalın...

13 Nisan 2011 Çarşamba

Foto: Olaso Maçı



Marsel Çeyrek Finalde!

Nasıl başladığınız değil, nasıl bitirdiğiniz önemlidir...

Bugün kendime hakim oldum ve 3. seti tüm merakıma rağmen takip etmedim, sonuç ortada.

Rakip Ivo Minar. Minar çeyreğe çok net skorlarla geldi, zor maç olacak gibi görünüyor. Maç cuma günü ve program henüz belli değil.

Devam et Marsel!

Foto: Polansky Maçı




12 Nisan 2011 Salı

Marsel Turladı

Marsel Polansky'i 63-75 mağlup edip Olaso'nun rakibi oldu.

Sadece maçın skorunu sormak için twitter ortamına damladığımda bile Marsel'in maç için servis atarken servis kırdırmasına neden oldum. Ama hemen uzaklaşınca çabuk toparlandı dikkat ederseniz.

Yarın TSİ 12'de başlayacak serinin ikinci maçını oynayacak. Court 1'de bu sefer.

Göster kendini Marsel!

11 Nisan 2011 Pazartesi

Marsel Maçı Almaz Mıydınız?

Buradan buyrun!

OOP'de belirtildiği üzere tüm kortlardan yayın var, daha ne isteriz ki? Çeyrek finalden sonra da Super Tennis'de yayınlar olacak.

Marsel-Polansky maçı TSİ 11:50'de.

Kazanan Olaso ile oynayacak.

Haydi Marsel!