20 Mayıs 2011 Cuma

Şanssız Şanslı Kaybeden

Marsel güne bizi üzerek başladı.

Gensse ile oynadığı maçta 5-3 gerideyken ilk sette tekrar servis kırdıysa da, sette kalamayarak 6-4 ile kaybetti seti. Olsun, diğer setleri alırdık. Sonra ikinci setin ikinci oyununda servisini kırdırdı, üzüldük. Ama pes etmedik. Derken 3. oyunun ilk puanında Gensse servis attı ve oyun durdu... Durdu... Durdu... Sonra başladığında Marsel arka arkaya puanlar vererek 2 oyun kaybetti ve kazananın Gensse olduğu bilgisi geldi. Kesin düşmüştü Marsel dedim ki TTF tweet ile bunu doğruladı.

Ama sonra yüzümüzü biraz da olsa güldüren bir haber geldi. Marsel LL olarak ana tablodaydı ve üstelik 1 yıldan fazla bir süreden beri teklerde profosyonel maç yapmayan Haas ile oynayacaktı.

Her şey Marsel'in baldırındaki şişliğin inmesine bağlı. Geçmiş olsun Marsel, çabuk iyileş!

19 Mayıs 2011 Perşembe

1 Adım Kaldı!


Marsel bugün Matosevic'i 62-63 ile yenerek elemelerin final turuna kaldı!

Çok rahat bir maçtı. Servis kırarak başlayan Marsel 4-0 öne fırladı. Sonra ikinci setin dördüncü oyununa kadar servis kırma olmadı. Bu noktada sıfıra karşı kıran Marsel setin dokuzuncu oyununda avantaj ile bulduğu tek maç puanını değerlendirerek son tura adını yazdırdı.

Rakibi an itibarı ile oynanan Gensse - Bautista Agut maçı galibi olacak. Gensse önde ama kim gelirse gelsim, Marsel avantajlı.

Ana tabloda görüşmek üzere Marsel!

17 Mayıs 2011 Salı

Marsel Turladı!

Marsel Fransa Açık elemelerindeki ilk maçında Niland'ı 76 (6) ve 64'lük setlerle geçti. Kazanacağını biliyorduk zaten! İlk sette önce servis kırıp sonra kırdıran Marsel, ikinci setin hemen başında yakaladığı tek servis kırma farkla maçı kazandı. Kırdırdığı servis oyunları hariç servisinde zorlanmayan Marsel rakip servislerinden çokça puan aldı.

Sırada Matosevic var!

Marsel'in maçı büyük ihtimalle Perşembe günü oynanancak.

Marsel'i takibe devam!

16 Mayıs 2011 Pazartesi

Marsel'in Roland Garros Kurası

Marsel Davis Cup'ta arkadaşlarıyla çok iyi işler yapıp takımımızı bir üst gruba çıkardıktan sonra şimdi de Roland Garros'ta! Eleme kurası burada.

Marsel 9 nolu kortta son maçı oynayacak. Rakibi Conor Niland, ama zemin toprak!

Haydi Marsel!