1 Eylül 2011 Perşembe

Marsel 13 Numaralı Kortta!

Marsel perşembe günü programında yer alıyor. Fernando Verdasco ile oynayacağı maç 13 numaralı kortun 4. ve son maçı olarak programlandı. Şanslıyız ki, o korttan maç yayını bulunuyor. Eurosport ve Eurosport 2 verir mi, şimdilik bilemiyoruz ama eğer vermezlerse bile Eurosport Player aracılığıyla ya da çeşitli sitelerden bulabileceğiniz stream'lerle maçı seyredebilirsiniz. Marsel'in kariyerinin en güzel gününü yaşamasını umuyoruz...

Video: Marsel vs. Dancevic

Dancevic retires from Stephanie Myles on Vimeo.


Video Kanadalı tenis yazarı Stephanie Myles'tan. Birkaç video daha gelebilir belki...

31 Ağustos 2011 Çarşamba

Maç Raporu: Marsel vs. Dancevic

Altta Marsel'in Dancevic ile oynadığı maçın kısa bir özeti var. O özet için (İngilizce geldi tabii, biz çevirdik) ve ayrıca bir alt posttaki gönderdiği tam fotoğraflar için MensTennisForums'tan ibreak4cofee'ye teşekkürler. Yayın kortunda olmadığı için maçla ilgili gelen her bilgi güzel oluyor...

"Doğrusunu söylemek gerekirse Frank hiç de sakat gözükmüyordu, sadece Marsel tarafından domine ediliyordu. Marsel istikrarlı olarak winner ve ace üretirken Dancevic'in sürekli olarak hata yaptığı backhand tarafına toplar gönderiyordu. Dancevic'in servisi iyi değildi, çok gergin oynadı ve elemelerdeki Clement maçında gördüğüm güveni ve winner vuruşları hiç yoktu bu maçta. Groundstroke'ları genelde kısa düştü ve bu da Marsel'in puanları dikte etmesine yardımcı oldu. Atak yaptığı birkaç zamanda çok daha başarılıydı ama o atak yaptığı zamanlar pek sık değildi.

Maç sanki sadece 30 dakika sürmüş gibi geldi. İlk 2 seti izledim ve sonrasında korttan çıktım çünkü tamamen zamanımın gittiğini hissediyordum. Yani, 3. setin başındaki sağlık molasını ve maçtan çekilişini göremedim. Ama maçtan bazı bölümleri video'ya aldım ve ilk 2 set hareket etmesinde herhangi bir sıkıntı gözükmüyordu. O görüntüleri de yüklemeye çalışacağım.

Marsel'in gösterdiği performans iyiydi ama Dancevic'in oynayabileceği tenis bundan daha fazlasıydı. Bu sakatlıklar çok can sıkıcı olmaya başladı ve artık sakatlanmadan birkaç haftayı geçiremiyor gibi. Ayrıca 4 grand slam için de elemelerden ana tabloya kalıp hiçbir galibiyet alamamış olmak sinir bozucu olmalı. (Roland Garros, Wimbledon ve burada çektiği kuraların iyi olduğunu da söylemek lazım.)"

Foto: Dancevic Maçından







30 Ağustos 2011 Salı

Marsel Turladı!

Dancevic karşısında 6-3/6-2/1-0 öndeyken rakibi üst bağağındaki sorun nedeniyle maçı bıraktı. Marsel 2. turda!! Bu 70 puan demek!

Maçtan gelen kısıtlı bilgileri tweet olarak ekleriz buraya. Mesela;

Stephanie Myles
21 minutes ago

gibi tweetler güzel haberler veriyor.

Rakip henüz belli değil. Verdasco - Nieminen galibi olacak. Belli olunca ekleriz buraya.

Haydi Marsel!