23 Mart 2011 Çarşamba

Marsel Kamke'yi Yine Yendi

Marsel, Miami'deki ilk tur maçında geçen hafta Le Gosier turnuvasında mağlup ettiği Tobias Kamke'yi rahat geçti (6-2, 6-1).

Üst üste 4 oyun kazandı ve 4-0 öne geçti. 0-40'ı da yakaladı beşinci oyunda ama servisi kıramadı. İlk seti 6-2 noktaladıktan sonra uzun bir oyunun ardından ikinci setin ilk oyununda da servis kırdı. Servis kırma puanı gösterdikten sonra servisine tutundu ve bir kez daha servis kırarak 4-0 öne geçti. 5-1'de Kamke'nin servisini sıfıra karşı bir daha kıran Marsel seti 6-1 aldı.

Maçın sadece 52 dakika sürmesi avantaj. Zira Farah ile oynadığı maçta kramp sorunları yaşadığını biliyorduk. Rahat bir maç oldu ve yarını da boş geçiyor. Cuma günü Viktor Troicki ile ikinci tur maçına çıkacak.

Başarılar Marsel!

3 yorum:

Korhan dedi ki...

yayın olma ihtimali var mı?

orion dedi ki...

İlk 20'ye karşı ilk galibiyeti olabilir mi? Troicki genelde kazanması gereken maçları kazanıyor ama ilk 20 kalitesinde değil bence, ranking sisteminin azizliği orada olması. Net favori olacak ama neden olmasın

Russell dedi ki...

@Korhan

Yok, 0 ihtimal. Cuma oynanacak maç ve yayın cumartesi başlıyor. Cumartesi olsaydı da yayın kortunda olmazdı zaten.

@orion

Ben de öyle düşünüyorum. Top 20'den kimi yenebilir şu an diye sorsan Troicki sayacağım ilk birkaç isimden biri olurdu kesinlikle. Yine de zor ama çok büyük sürpriz olmaz.